Пореден успех на геомилевец!

Ивайло Пенчев Владов от 9 в клас на ЕГ „Гео Милев“ доказва със своите постижения, че упоритостта се възнаграждава.

От ранните си години се увлича по английския език, математиката и тениса. На матурата по английски език след седми клас има 95 точки от общо 100. Участвал е в множество олимпиади по английски език и математика. Участва в турнири по тенис.

През 2024 г. участва в KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS 2024 на АСОЦИАЦИЯ НА КЕЙМБРИДЖ УЧИЛИЩАТА В БЪЛГАРИЯ KGL Contest English Olympiad. Получава 92,5 % от общия брой 100 точки в Етап 1, Ниво B1.

Участва в Олимпиадата на HIPPO “ English Without Borders“ Olympiad, Категория HIPPO 4, еквивалента на ниво B2. След втория кръг- националния, се класира първи от България. Следващият кръг разделя участниците на две групи- от Средиземноморска Европа и Континентална Европа, където Ивайло се класира на 6- то място ( от 22 участници) с 22 точки. С 4 точки по- малко от първия в групата. На осмо място в Европа.

Ивайло Пенчев и семейството му благодарят на ЕГ“ Гео Милев“ , на всички учители и треньори, допринесли за тези успехи.

Неудовлетворената потребност от любов

Неудовлетворената потребност от любов

Това бе темата на проведената среща на психологът Мария Няголова с учители от Езикова гимназия, родители и техните деца, ученици в гимназията. В началото на дейността г-жа Няголова представи пред аудиторията мултимедийна презентация по темата за детската агресия. Бяха...

повече информация