Обновяване на инициативата за издаване на Училищен вестник.

Електронен вестник за култура и нещотърсачество СЛЕД-И се издава с логото на проект „Твоят час” на МОН, под общата редакция на Дияна Боева, графичен дизайн – Мария Кирилова.

Брой 1 – с подкрепата на ученици от випуск 2017

Брой 2

Брой 3

Брой 4
Брой 5
Брой 4
Брой 6

Приятели, книгата от времето на Омир до новия 21 век е магия и тайна, загадка и радост за душата. Сред най – висшите удоволствия и наслади е да разлистиш книгата и да попаднеш в пространствата на самотата, на общуването с други светове, а и със себе си. Ако вие също четете и сте си харесали някоя книга, можете да напишете коментара си за последното, прочетено от вас. Изпратете ни го, за да бъде прегледан и публикуван в някой от следващите броеве.

Удоволствието да се съизмерваш с великите титани като Бокачо, Сервантес, Шекспир, Толстой и Чехов е естетическа наслада и жажда за общуване с много други приятели. Ако имате таланта, ние сме вестникът, който ще изкара на бял свят вашите творения. Ако пишете, независимо какво – стихотворения, разкази,есета, откровения можете да ни ги изпратите, за да ги публикуваме в някой от следващите броеве. Желаем Ви дръзновение.

Ние сме във времето на новите модерни технологии, на научните експерименти, изследвания, проучвания в различните клонове на науките. Вашите открития ни изпратете, за да могат те да стигнат до широката аудитория от приятели, които също обичат да са дръзки и творчески натури.

Някога Робинзон Крузо превръща непознатия Остров в райска градина, в държава на своите мечти, защото знае толкова много неща и след това с труд и упоритост ги прави реалност. Приятели, това, което е вашето любимо знание – съвети, рецепти, мъдрости, закачки – изпратете ги, а ние чрез нашия вестник ще ги разпространим, за да създадем нашия нов и общ Остров.

„Здрав дух – здраво тяло!“ – тази древна максима можем да превърнем в стил на мислене и живот. Пишете ни за своите интереси в областта на спорта – състезания, спортисти, треньори, реклами, спортни издания и др. Чрез нашия вестник ще разпространим текстовете ви, за да могат младите хора да общуват и да се радват на красотата около и вътре в себе си.

Минали издания на училищния вестник „Ключ“ можете да изтеглите от тук:

Брой 1 от Февруари 2007г.

Брой 2 от Април 2007г.

Брой 3 от Май/Юни 2007г.

Брой 4 от Януари 2008г.

Брой 5 от Май 2008г.

Брой 6 от Декември 2008г.

Форматът на файловете е PDF, което изисква изполването на Adobe Reader.
Безплатна версия можете да изтеглите от ТУК

Вестникът се издава от литературен клуб „Антон Дончев“ към ЕГ „Гео Милев“
под ръководството на Драгомил Георгиев