ЕГ посреща помощник учител от САЩ по програмата Фулбрайт

През учебната 2021-2022 година Езикова гимназия „ Гео Милев“ за пореден път посрещна помощник учител от САЩ по програмата Фулбрайт. Тази година това е Джулия Линч.
Джулия е на 23 години, с бакалавърска степен по финанси, правни науки и публична администрация от Университета на Маями, Флорида. Има множество отличия и награди от университета както за академичните й постижения, така и за ролята й на участник в турнири и треньор на отбора по дебати. През май месец 2020 г. Джулия е избрана за една от 30-те най-добри млади дебатьори в САЩ. Участията й в състезания по дебати са неизброими, както национални, така и международни.
Джулия е много впечатлена от града ни, от учениците, с които вече се срещна веднага след пристигането си както и от красивата природа на България и на нашия район. Вече успя да разгледа част от красивото ни северно черноморие, което буквално я плени. Тя с нетърпение очаква да започне своята работа като помощник учител, а също така и с отбора по речи дебати, поезия и проза.
На добър час! – пожелава г-жа Людмила Хвалабогова – преподавател по английски език в гимназията, която подготвя ученици за участия в състезанията по речи и дебати на английски език и посрещна Джулия в първите ѝ дни в Добрич.

Author: mkirilova