Емоционално обръщение на директора Милена Иванова към колектива на гимназията по повод нейното пенсиониране

Сподели: Facebook

Скъпи колеги,
Дойде време да се разделим. Последният ми работен ден като директор на ЕГ „Гео Милев“ е петък, 29.01.2021. От 01.02.2021 ще съм пенсионер. Всяко нещо има своя край, така и моят професионален път. А той премина изцяло в любимата гимназия – общо 37 години, от които 26,5 години като директор.
Надявам се да съм съхранила и развила традициите на гимназията и съм работила упорито за запазване на достойното място на училището не само като най-доброто в Добрич и областта, но и в национален мащаб. Единственият критерий – резултатите от ДЗИ, ни нареждат в топ 20 – 25 от 1000 училища в страната.
Разбира се, това се дължи на Вашия упорит труд, постоянство и ентусиазъм, за което сърдечно Ви благодаря. Благодаря Ви за прекрасното сътрудничество през всичките тези години. С някои от Вас сме отдавна заедно, с други по-отскоро, но нашата съвместна работа беше изключително приятна и мотивираща за мене.
Огромно облекчение за мене е, че оставям гимназията в сигурни, добри ръце. Госпожа Миглена Василева като възпитаник на гимназията, владееща 2 чужди езика, със значителен управленски опит, е най-подходящият бъдещ директор. Желая ѝ много упоритост, амбиция и ентусиазъм в бъдещата и работа.
Пожелавам Ви преди всичко здраве, за да преборите предизвикателствата на нашето съвремие. Съхранявайте Гео Милевския пламък в сърцата си и работете неуморно за имиджа на нашата любима гимназия – ЕГ „Гео Милев“ – Добрич
Бъдете здрави и щастливи!
Сбогом!
Милена Иванова

Author: mkirilova