Пети брой на СЛЕД-И: е-вестник за култура и нещотърсачество

В новия брой на интерактивното пространство на ЕГ „Гео Милев“ СЛЕД-И можете да чуете прякото включване на БНР с ученици и учител от Езикова в разговор за липсите в образованието днес.
Гергана Василева (9 „а“) представя Мария Стоянова от 8 „в“, която разсъждава за поезията и артиста. В контрапункт вижда театъра днес Симона Колева (9 „а“), а Янислав Георгиев (9 „а“) разговаря с волейболиста Илия Петков – вече завършил Езикова. Интересен е и портретът на Ема Добрева (9 „б“), която тренира хвърляне на чук. Нея пък я разпитва репортерката на СЛЕД-И, Траяна Димитрова (9 „а“). Можете да прочетете откъс от текст на Русалия Апостолова (10 „е“) за човечността и вярата във феите и чудесата, както и да видите рисунката на Виктория Георгиева (8 „а“). Есето на Мария Боева (8 „е“) – „Чудото да сме заедно“ е с номинация за финал на Националната ученическа конференция „Семейство, училище, общество“ във възрастова група 8-12 клас.
Преди всичко честито на Петър Цонев за второто място на Националната олимпиада по география и икономика. Желаем му успех на специализирания тест на английски и дано попадне в българския отбор за Международното състезание в Хонконг.
Добре дошли в нашето интерактивно пространство за култура и нещотърсачество! Броят излиза с подкрепата на проект за извънкласни форми на МОН, под общата редакция на Дияна Боева, дизайнът и обработката са на Християн Димитров (9 „а“), а техническата консултация е на Мария Кирилова.
Всички броеве на СЛЕД-И: ТУК

Author: mkirilova