Емоционално обръщение на директора Милена Иванова към колектива на гимназията по повод нейното пенсиониране

Скъпи колеги,
Дойде време да се разделим. Последният ми работен ден като директор на ЕГ „Гео Милев“ е петък, 29.01.2021. От 01.02.2021 ще съм пенсионер. Всяко нещо има своя край, така и моят професионален път. А той премина изцяло в любимата гимназия – общо 37 години, от които 26,5 години като директор.
Надявам се да съм съхранила и развила традициите на гимназията и съм работила упорито за запазване на достойното място на училището не само като най-доброто в Добрич и областта, но и в национален мащаб. Единственият критерий – резултатите от ДЗИ, ни нареждат в топ 20 – 25 от 1000 училища в страната.
Разбира се, това се дължи на Вашия упорит труд, постоянство и ентусиазъм, за което сърдечно Ви благодаря. Благодаря Ви за прекрасното сътрудничество през всичките тези години. С някои от Вас сме отдавна заедно, с други по-отскоро, но нашата съвместна работа беше изключително приятна и мотивираща за мене.
Огромно облекчение за мене е, че оставям гимназията в сигурни, добри ръце. Госпожа Миглена Василева като възпитаник на гимназията, владееща 2 чужди езика, със значителен управленски опит, е най-подходящият бъдещ директор. Желая ѝ много упоритост, амбиция и ентусиазъм в бъдещата и работа.
Пожелавам Ви преди всичко здраве, за да преборите предизвикателствата на нашето съвремие. Съхранявайте Гео Милевския пламък в сърцата си и работете неуморно за имиджа на нашата любима гимназия – ЕГ „Гео Милев“ – Добрич
Бъдете здрави и щастливи!
Сбогом!
Милена Иванова

Author: mkirilova