Училищен вестник

Обновяване на инициативата за издаване на Училищен вестник.

Електронен вестник за култура и нещотърсачество СЛЕД-И се издава с логото на проект „Твоят час” на МОН, под общата редакция на Дияна Боева и с подкрепата на ученици от випуск 2017.

Брой 1

Брой 2

Приятели, книгата от времето на Омир до новия 21 век е магия и тайна, загадка и радост за душата. Сред най – висшите удоволствия и наслади е да разлистиш книгата и да попаднеш в пространствата на самотата, на общуването с други светове, а и със себе си. Ако вие също четете и сте си харесали някоя книга, можете да напишете коментара си за последното, прочетено от вас. Изпратете ни го, за да бъде прегледан и публикуван в някой от следващите броеве.

Удоволствието да се съизмерваш с великите титани като Бокачо, Сервантес, Шекспир, Толстой и Чехов е естетическа наслада и жажда за общуване с много други приятели. Ако имате таланта, ние сме вестникът, който ще изкара на бял свят вашите творения. Ако пишете, независимо какво – стихотворения, разкази,есета, откровения можете да ни ги изпратите, за да ги публикуваме в някой от следващите броеве. Желаем Ви дръзновение.

Ние сме във времето на новите модерни технологии, на научните експерименти, изследвания, проучвания в различните клонове на науките. Вашите открития ни изпратете, за да могат те да стигнат до широката аудитория от приятели, които също обичат да са дръзки и творчески натури.

Някога Робинзон Крузо превръща непознатия Остров в райска градина, в държава на своите мечти, защото знае толкова много неща и след това с труд и упоритост ги прави реалност. Приятели, това, което е вашето любимо знание – съвети, рецепти, мъдрости, закачки – изпратете ги, а ние чрез нашия вестник ще ги разпространим, за да създадем нашия нов и общ Остров.

“Здрав дух – здраво тяло!” – тази древна максима можем да превърнем в стил на мислене и живот. Пишете ни за своите интереси в областта на спорта – състезания, спортисти, треньори, реклами, спортни издания и др. Чрез нашия вестник ще разпространим текстовете ви, за да могат младите хора да общуват и да се радват на красотата около и вътре в себе си.

Минали издания на училищния вестник “Ключ” можете да изтеглите от тук:

Брой 1 от Февруари 2007г.

Брой 2 от Април 2007г.

Брой 3 от Май/Юни 2007г.

Брой 4 от Януари 2008г.

Брой 5 от Май 2008г.

Брой 6 от Декември 2008г.

Форматът на файловете е PDF, което изисква изполването на Adobe Reader.
Безплатна версия можете да изтеглите от ТУК

Вестникът се издава от литературен клуб “Антон Дончев” към ЕГ “Гео Милев”
под ръководството на Драгомил Георгиев


Highslide for Wordpress Plugin