детски конкурс за любителски филм „Tова е истината”

Как виждат събитията и фактите подрастващите между 8-16 години, какво ги вълнува и какво е тяхното тълкувание за дадена истина, това е основната идея на организаторите на Конкурса за любителски филми снимани от деца и младежи, направени с камера, фотоапарат или телефон.

Мили момичета и момчета, снимайте всичко, което ви кара да затаите дъх и ни представете вашите уникални филми, запечатали най-истинската истина!

Изпратете линк, от който организаторите да изтеглят филма, на адрес arlekinfest@abv.bg до30 май 2012 г.

Филмите ще бъдат излъчени от Детската интернет телевизия „Аз мога, аз знам” http://www.azmogaazznam.com/, ще могат да се гледат и в тинейджърската интернет телевизия http://click-tv.org/

Детско и професионално жури ще номинира най-добрите филми за представяне на фестивала “АРЛЕКИН”, който ще се проведе между 25 юни и 3 юли 2012 г. във Варна.

Провежда се под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката проф. Сергей Симеонов Игнатов, д.и.н., със съдействието на община Варна, Държавната агенция за българите в чужбина,  Майкрософт , България  и Национален дворец на децата. Широк спектър от професионалисти за работа с  деца подкрепят реализирането на този уникален фестивал.   Медийни партньори са а БНТ, Дарик радио и   в „България сега“- Чикаго  е  добре мотивирано, за да даде възможност за творческа реализация на нашите деца.

Препоръчваме ви: